Pejskaři, pejskařky, milovníci domácích mazlíčků, pohádek a dobrodružství – těšte se!

Po covidové a rodičovské pauze jsme zpět a právě pro vás připravujeme žhavou knižní novinku! “PEJSKOVÉ”

Veselé příběhy pro pobavení nejen dětí, ale i jejich rodičů a především všech, kteří mají rádi pejsky a nezapomněli jaké to bylo být dětmi. Pohádky pro ty, kteří touží být někým jiným, aby odtušili, že být sám sebou je už dostatečný dar. Koneckonců každý máme své starosti, ať už jsme dítětem, dospělým, pejskem nebo stromem…

Po úspěšné knize “POHÁDKY A MALÉhRY” přichází autorka Daniela Zbytovská s novým dobrodružstvím, které nám ukáže, jak to může dopadnout, když se nám splní některé z našich bláznivých přání!

Ukázka z knihy:

Lukáš už to nevydržel a svolal všechny kamarády a řekl jim:

„Mládeži, věřte nebo nevěřte, poté co jsem spadl ze stromu, se mi v hlavě něco pohnulo a já začal rozumět psí řeči.“

A vyprávěl dětem všechno, co slyšel, a děti poslouchaly, očiska dokořán a ušiska nastražená. Nikdo nepochyboval, že Lukáš mluví pravdu, protože děti na rozdíl od dospělých věří, že je všechno možné, i ty nejpodivnější věci, kterým by žádný dospělý neuvěřil. První se vzpamatovala Klárka a řekla: „Dobrá, tak si to s nima vyměníme, ať vidí, jaké to je, chodit každý den do školy, pomáhat mamince a tak. Válet sev pelechu, to dokáže každý!“

A tak se stalo, že se děti staly pejsky a pejskové dětmi. Představte si bernardýna, který v podobě malé holčičky Klárky běhá se soudkem na krku a zachraňuje zbloudilé v horách. Nebo chrtici Sany, která teď v podobě kulaté holčičky Ivanky vyhrává běžecký závod….

Taková záměna skýtá mnoho dobrodružného a veselého, ale taky spoustu starostí a nových poznání.

O jedinečný obrazový doprovod knížky se postarala talentovaná animátorka a ilustrátorka Dita Stuchlíková. Grafické zpracování knihy k dokonalosti dotáhla Tereza Šmídová a k vydání ji připravila Marcela Vostřelová… čili opět DREAMTEAM!

technické INFORMACE:

Formát: 260 x 210 mm
Počet stran: 120 stran
Vazba: V4 / otevřený hřbet
Bonusy: Desky z kartonu = vylupovací ilustrace
Rozkládací stránka = hledačka a omalovánka
Animace v rohu knihy = flipbook

POZOR! Nepropáněte a do diáře si raději zapište!:
Ve čtvrtek 9. prosince proběhne v nádherných prostorách knihkupectví Book Therapy v Brně KŘEST KNÍŽKY. Její patronkou a křtitelkou se stane známá umělkyně Vendula Chalánková.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *